ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου η οργανωτική επιτροπή της Α πρότυπης προσομοίωσης περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας συναντήθηκε εκ νέου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις εξελίξεις των διαδικασιών του συνεδρίου το οποίο θα διεξαχθεί στην περιφέρεια Θεσσαλίας 7 – 10 Νοεμβρίου θέτοντας ως στόχο την εξοικείωση των νέων με την πολιτική.

Ο κ. Αγοραστός με χαρά αγκάλιασε για ακόμη μια φορά αυτό το νέο εγχείρημα των νέων της Περιφέρειας εκφράζοντας τη στήριξή του προς την οργανωτική επιτροπή για την καινοτόμα ιδέα τους.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Χρήστος Μαλάκος με καταγωγή από τα Πλατανούλια Τυρνάβου δήλωσε πως είναι συγκινητικό να βλέπει κανείς τις ιδέες του να παίρνουν σάρκα και οστά πόσο μάλλον όταν αυτές γίνονται αποδεκτές από την κοινωνία και τις αρχές του τόπου.

Ο κ. Μαλάκος θέλησε επίσης να ευχαριστήσει την πρόεδρο της επιτροπής κ. Δήμητρα Καραγγελή η οποία αποτελεί έναν από τους κεντρικούς πυλώνες του συνεδρίου, τη γενική γραμματέα Βασιλική Γκουντή και την υπεύθυνη Οικονομικών κ. Κοραλία Κονιόρδου για την έως τώρα άψογη συνεργασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ