2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΟΔΙΑΣ – ΣΚΑΜΝΙΑΣ

Και άλλο τροχαίο στον ίδιο δρόμο νωρίτερα το απόγευμα

Ενα ζευγάρι ηλικιωμένων που επέβαιναν σε τρακτέρ τραυματίστηκε όταν το όχημα τους εξετράπη της πορείας του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στο δρόμο Ροδιά – Σκαμνιά γύρω στις 6 το απόγευμα σήμερα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Τυρνάβου, πυροσβέστες που χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν την ηλικιωμένη από την καμπίνα του τρακτέρ, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο τραυματίες στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τη γυναίκα να είναι πιο σοβαρά τραυματισμένη.

Το ζευγάρι με καταγωγή από την Πουλιάνα μένει μόνιμα στη Φαλάνη.

ΕΚΤΡΟΠΗ ΙΧ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ

Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό μιας γυναίκας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στο δρόμο Ροδιάς-Συκαμινέας, ενώ με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής η γυναίκα απεγκλωβίστηκε για να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο σε καλή κατάσταση.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 16.30, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όχημα με τρεις επιβαίνοντες που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Ροδιάς-Συκαμινέας έφυγε από το δρόμο με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό μιας γυναίκας στα συντρίμμια του αυτοκινήτου, ενώ επιτόπου έσπευσαν οχήματα της ΠΥΛ με πυροσβέστες που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της.

Οι τρεις επιβάτες του οχήματος μεταξύ τους και ένα παιδί, μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ