6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Επιρρίπτοντας ευθύνες στη δημοτική αρχή για το γεγονός πως συνάδελφοί τους που εργάζονται στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 6 ολόκληρους μήνες τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Λάρισας απαιτούν να πληρωθούν άμεσα όλοι οι εργαζόμενοι.

Σε ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Ζ. Γκαραλιάκος και η αν. γραμματέας Ελισάβετ Βίτκου αναφέρονται τα εξής:

“Απαιτούμε να πληρωθούν άμεσα όλοι οι συνάδελφοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τα ψέματα, ο αποπροσανατολισμός και ο εφησυχασμός, αποδεικνύεται πως είναι βασική στρατηγική της Δημοτικής Αρχής Λάρισας απέναντι στους εργαζόμενους με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι». Πάντα στα πλαίσια της «εισόδου στην κανονικότητα»  και της «δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης».

Με διάφορες δικαιολογίες οι εργαζόμενες είναι απλήρωτες εδώ και 6 μήνες (από τον Απρίλιο 2019). Για όλα αυτά τα προβλήματα η Δημοτική Αρχή φέρνει τη βασική ευθύνη. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 6 μήνες, να είναι ανασφάλιστοι – με ότι αυτό συνεπάγεται –  και το μόνο που κάνει είναι να παραπέμπει σ’ άλλους τις ευθύνες, απαιτούμε να δώσει-εδώ και τώρα- άμεση λύση.

Να πληρωθούν άμεσα (μέχρι 10 Οκτώβρη) όλα τα οφειλόμενα οι εργαζόμενοι.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να δώσουμε την δική μας απάντηση στην συνεχιζόμενη επίθεση διαρκείας κυβέρνησης και Δημοτικών Αρχών”.

Ε.Π.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com