ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Για το μυθικό βουνό τον Όλυμπο και τις ομορφιές του, ενημερώθηκαν μαθητές από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων, επισκεπτόμενοι το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας, με την περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινη Κιβωτός».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/10 σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας (Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε) η οποία βρίσκεται αρωγός στις δράσεις για την ανάδειξη του Ολύμπου. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε κ. Λευτέρης Φουρκιώτης ευχαρίστησε την πρόεδρο της «Πράσινης Κιβωτού» κ. Λένα Τζιότζου – Μηλιώνη για την πρωτοβουλία της οργάνωσης να επισκεφθεί την Ελασσόνα.

Απευθυνόμενος στους μαθητές, ο κ. Φουρκιώτης είπε, ότι η Ελασσόνα είναι μια ανοιχτή πόλη και πως η βοήθεια της Εταιρείας θα είναι απεριόριστη με σκοπό την προβολή του Ολύμπου.

Η παρουσίαση των χαρακτηριστικών του Ολύμπου στους μαθητές έγινε από τον υπεύθυνο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελασσόνας κ. Κώστα Σπανό, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Διευθύντρια Συντονίστρια CLLD της Α.Ε.ΝΟ.Λ Α.Ε κ. Μπασδέκη Σεβαστή.

Σημειώνεται πως η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις της περιβαλλοντικής οργάνωσης στα πλαίσια του προγράμματος που υλοποιεί με τίτλο: «Επιστροφή στον Όλυμπο:

Αναδεικνύοντας τη σημασία του μέσα από τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό».