ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗ ΓΥΡΤΩΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο 45χρονος Βολιώτης, που το απόγευμα της Κυριακής έπεσε θύμα τροχαίου στη γέφυρα της Γυρτώνης, ενώ για νοσηλεία παραμένουν στο νοσοκομείο άλλα 6 άτομα, τραυματίες του ίδιου τροχαίου.

Θυμίζουμε πως το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν 6.30 το απόγευμα στο ύψος της γέφυρας της Γυρτώνης, στη διασταύρωση της εθνικής οδού με τον παράδρομο Μακρυχωρίου, όταν τζιπ τύπου VITARA με οδηγό τον 45χρονο και επιβαίνοντες τη 40χρονη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους (το ένα ανήλικο ηλικίας 14 ετών) συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού τύπου ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ στο οποίο επέβαινε ένας 43χρονος με τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 8,5 και 11 ετών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις τα γερά αμαξώματα των οχημάτων απέτρεψαν τα χειρότερα, αφού το τζιπ του 45χρονου ανετράπη και χρειάστηκε η συνδρομή της ΠΥΛ για τον απεγκλωβισμό του.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται με κατάγματα και θλαστικά τραύματα η σύζυγος και τα παιδιά του 45χρονου, όπως και ο οδηγός και τα δύο παιδιά του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ