ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΞΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Ερώτηση κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας η Δημοτική Παράταξη «Πρωτοβουλία Αξιών ΠΡ.ΑΞΙ. για τη Λάρισα» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Γούλα, με την οποία ζητά από τη Δημοτική Αρχή να λάβει συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που υπάρχει στο υπόλειμμα της οδού Αεροδρομίου,

από το ύψος της οδού Σεφέρη, μέχρι την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η ερώτηση που υπογράφεται από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Παράταξης  Παναγιώτη Γούλα και Παναγιώτη Νασιώκα αναφέρει τα εξής: «Μετά το πέρας των εργασιών στην οδό Αεροδρομίου, στο ύψος πριν τον κυκλικό κόμβο, παρέμεινε ένα υπόλειμμα δρόμου της οδού Αεροδρομίου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Σεφέρη μέχρι την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, ως αδιέξοδο. Το υπόλειμμα  αυτό της οδού Αεροδρομίου υπάρχει για να  εξυπηρετεί την είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων  των μονίμων κατοίκων του τμήματος της οδού. Εντούτοις, και σε καθημερινή βάση, δεκάδες αυτοκίνητα εισέρχονται στο υπόλειμμα της οδού Αεροδρομίου και παρκάρουν μάλιστα παρανόμως στο υφιστάμενο πλατύ πεζοδρόμιο. Αποτέλεσμα όλων των ανωτέρω είναι, πέραν του κινδύνου πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος, να μη μπορούν οι μόνιμοι κάτοικοι να εισέλθουν και να εξέλθουν από τους νόμιμους χώρους στάθμευσής τους.

Μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής έχουν επανειλημμένα, γραπτώς και προφορικώς, απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έλαβαν για λύση του προβλήματος, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Με την παρούσα ερώτησή μας  ζητούμε να τοποθετηθεί άμεσα στην είσοδο του υπολείμματος της οδού Αεροδρομίου, διασταύρωση οδών Αεροδρομίου και Σεφέρη, σήμανση που να επισημαίνει πως επιτρέπεται η είσοδος και έξοδος μόνο των οχημάτων των μονίμων κατοίκων, και κυρίως να τοποθετηθούν στο πεζοδρόμιο του υπολείμματος της οδού Αεροδρομίου τσιμεντένια κολονάκια, έτσι ώστε να μη μπορούν οι οδηγοί να παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο.»

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com