ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΑΡΑΧΩΒΙΤΗ ΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΤΥΡΝΑΒΟ

Διήμερη επίσκεψη στο νομό Λάρισας θα πραγματοποιήσει ο πρώην υπουργός και νυν τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, την Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, μετά από πρόσκληση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου.

Ειδικότερα, ο κ. Αραχωβίτης που θα συνοδεύεται στην περιοδεία του από τον αναπληρωτή τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, βουλευτή Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Κόκκαλη και τη βουλευτή Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ , Άννα Βαγενά – Κηλαηδόνη, την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί στο δημαρχείο Ελασσόνας με τον δήμαρχο, Νίκο Γάτσα και στις 6.30 θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση στην πόλη της Ελασσόνας και συγκεκριμένα στο κέντρο «Φαντασία», με θέμα: «Πολιτικές και παρεμβάσεις για τον αγροτικό χώρο: Τι έγινε και τι πρέπει να γίνει». Την εκδήλωση διοργανώνει το Αγροτικό Τμήμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι οι πολίτες.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 10.45 το πρωί, ο πρώην υπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας (Δευκαλίωνος 11, 4ος όροφος) και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον Τύρναβο, όπου θα υπάρξει συνάντηση με το δήμαρχο Γιάννη Κόκουρα, τη διοίκηση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου, ενώ θα περιοδεύσει σε κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής, με κατάληξη το Αργυροπούλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ