«ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διαβεβαιώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα στη Στ. Μπίζιου 

Την διαβεβαίωση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα πως θα προχωρήσει η ενεργειακή αναβάθμιση του Δικαστικού Μεγάρου της Λάρισας, απέσπασε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου, μετά από συνάντηση που είχε μαζί του στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η κ. Μπίζιου συζήτησε με τον αρμόδιο υπουργό μια σειρά θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του, όπως ο νέος ποινικός κώδικας, ο υποχρεωτικός χαρακτήρας της εξωδικαστικής διαμεσολάβησης και οι συνθήκες κράτησης των φυλακισμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθώ στενά το έργο που συντελείται στο υπουργείο Δικαιοσύνης από την άξια ηγεσία του και θα ήθελα, με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω τον υπουργό κ. Τσιάρα για τη συνεργασία μας. Η θετική είδηση της ενεργειακής αναβάθμισης του Δικαστικού Μεγάρου της Λάρισας, κάτι που αποτελεί ζητούμενο και αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης, μας γεμίζει με ικανοποίηση. Στέκομαι στο πλευρό της ηγεσίας του υπουργείου, αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που καλείται να παίξει στον εκσυγχρονισμό της χώρας μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ