Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΟΥΡΑΜΑ

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, την Κυριακή (13/10, 18:00) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, θα τιμήσει τον πρώην αθλητή του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, Δημήτρη Κουραμά για την τεράστια προσφορά του στο λαρισινό μπάσκετ.

Το μπάσκετ της Λάρισας που είναι κοινό και αδιαίρετο, που όλοι μας το υπηρετούμε και που όλοι μας θέλουμε να βρίσκεται πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ είναι εδώ για να εκπροσωπήσει όλες τις υγιείς δυνάμεις του μπάσκετ της πόλης. Είναι εδώ για να δώσει και πάλι όραμα, για να βάλει ένα λιθαράκι στην ιστορία του αθλήματος στην Λάρισα.

Την ιστορία που όχι μόνο δεν ξεχνάμε, αλλά αποτελεί για μας παράδειγμα και συνάμα υποχρέωση να την διατηρήσουμε και να την διαιωνίσουμε..

Δήλωση Κουραμά

«Η πρόταση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και του προέδρου της κ. Θοδωρή Ριζούλη, πρέπει να ομολογήσω, πως με ξάφνιασε και ταυτόχρονα με συγκίνησε…

Είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα στην πόλη μας να μην ξεχνάμε την ιστορία μας. Όπως είναι και εξίσου σημαντικό η πόλη να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια.

Τα τελευταία χρόνια το μπάσκετ της Λάρισας δέχθηκε ισχυρά χτυπήματα αξιοπιστίας και βγήκε πληγωμένο…

Το όραμα, η θέληση και η δυναμική του κ. Ριζούλη και της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ μπορούν να φέρουν το μπάσκετ της Λάρισας εκεί που του αξίζει, εκεί όπου βρέθηκε για πολλά χρόνια, στο κορυφαίο επίπεδο και να γραφτούν νέες ένδοξες σελίδες στην ιστορία του…

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ