H ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ  ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Με τον περιφερειακό διευθυντή Θεσσαλίας του σώματος συναντήθηκε η Ευ. Λιακούλη 

Με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας κ. Χρήστο Σπαθούλα συναντήθηκε σε άριστο  κλίμα η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η βουλευτής ενημερώθηκε για την κατάσταση του Πυροσβεστικού Σώματος  στην περιοχή της Λάρισας, αλλά και ευρύτερα της Θεσσαλίας καθώς και με την επιχειρησιακή του επάρκεια .

Με τον κ. Σπαθούλα, επιπλέον, συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν τα υλικοτεχνικά μέσα του Σώματος, όπως και την κατάσταση του ανθρώπινου δυναμικού. Παράλληλα, η Λαρισαία πολιτικός ενημερώθηκε και για τα όσα το Π.Σ. κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην περιοχή, κατά την πρόσφατη αντιπυρική περίοδο. Ειδικότερα, επισημάνθηκε ότι το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο και με πολλά περιστατικά, τα οποία ωστόσο αντιμετωπίστηκαν με απόλυτη επιτυχία από την Υπηρεσία.

Επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη να επιλυθεί το κτιριακό ζήτημα των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, επί της οδού Ιωαννίνων στην πόλη της Λάρισας, όπως επίσης, και η δημιουργία ενός θεσμικού πλαισίου που θα συνδράμει τη λειτουργία του Π.Σ., σε ένα θέμα όπως η αλόγιστη καύση σιτοκαλαμιών, που εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία, απειλώντας συχνά παρακείμενες  εκτάσεις και περιουσίες .

Κοινός τόπος και για τα δύο μέρη ήταν οι πολλαπλές δυνατότητες συνεργασίας, προκειμένου να αναζητηθεί από κοινού η επίλυση πολλών ζητημάτων μείζονος σημασίας που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του Π.Σ. στην περιοχή, ενώ η βουλευτής δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η Πυροσβεστική υπηρεσία είναι ένα σώμα ,που ανέπτυξε στην πορεία του,  άρρηκτους δεσμούς με τους πολίτες .

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ