ΘΥΜΑ ΚΛΟΠΗΣ Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες το βράδυ τον προϊστάμενο β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας, Γιάννη Καψάλη, ο οποίος επιστρέφοντας στο σπίτι του διαπίστωσε ότι άγνωστοι διαρρήκτες μπήκαν μέσα αναστατώνοντας κυριολεκτικά το υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

Ο ίδιος όπως φαίνεται και από την ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb, δέχθηκε με μεγάλη ψυχραιμία το γεγονός.

Ειδικότερα ανέφερε:

“Μετά την (εντυπωσιακή) έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της ΕΕΠΕΚ παρουσία της κ. Γκίκα, γ.γ του Υπουργείου Παιδείας και την εισήγηση του κ. Μπαμπινιώτη και την καθιερωμένη συνεστίαση που ακολούθησε, επέστρεψα στο σπίτι λίγο μετά τη μία το πρωί. Κάθισα ανυποψίαστος για κανένα μισάωρο στο καθιστικό και μετα ανέβηκα στο υπνοδωμάτιο. Εκεί με περίμενε η “έκπληξη”. Σαν να είχε περάσει τυφώνας μέσα από κλειστά παραθυρόφυλλα.
Κάθε φορά που άκουγα για διαρρήξεις σπιτιών, ιδιαίτερα όταν τα παιδιά ήταν μικρά, πάντοτε αυτό που ευχόμουν ήταν, τουλάχιστον όταν θα μπουν, να μην είναι κανείς μέσα. Για καλή μας τύχη ή από “πρόνοια” των διαρρηκτών χθες το βράδυ δεν ήταν κανείς μας εκεί ούτε καν ο σκυλάκος μας ο Ρίτσι. Λίγο το κακό σκέφτηκα, υπάρχουν και πολύ χειρότερα…”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ