ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο της κοινότητας Καρυάς Νικ. Κατσίβελο, τον αντιδήμαρχο Βορείου Τομέα Ιωάννη Νάνο και εργαζόμενους της δημοτικής ενότητας είχε ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας στην ορεινή κοινότητα Καρυάς Ολύμπου.

Η κοινότητα Καρυάς απέχει 38 χιλιόμετρα από την Ελασσόνα και η πρόσβαση κατά τη χειμερινή περίοδο, από και προς την έδρα του Δήμου, είναι ιδιαίτερα δυσχερής λόγω του υψομέτρου και των δύσκολων καιρικών συνθηκών.

Το Δήμαρχο Ελασσόνας υποδέχτηκε στα γραφεία της κοινότητας ο πρόεδρος του χωριού, ο οποίος επανέλαβε το αίτημα να στελεχωθεί άμεσα το γραφείο της κοινότητας με διοικητικό υπάλληλο του δήμου, για να εξυπηρετεί τους κατοίκους τοπικά.

Ο κ. Γάτσας ενημέρωσε τον πρόεδρο της κοινότητας ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η αντικατάσταση της υπαλλήλου που μετατέθηκε και δήλωσε ότι η νέα δημοτική αρχή εστιάζει στην αποκέντρωση των διοικητικών δομών του δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών σε κάθε δημοτική ενότητα.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γάτσας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: “Καταγράφουμε καθημερινά τις ανάγκες των απομακρυσμένων κοινοτήτων και προωθούμε αποτελεσματικές λύσεις αποκέντρωσης και εξυπηρέτησης του πολίτη, χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης και εγγύτητας με τους συνδημότες μας. Το γραφείο της κοινότητας θα λειτουργήσει και πάλι, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους κατοίκους της δημοτικής ενότητας. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της κοινότητας για την προσήλωσή του στα θέματα της καθημερινότητας. Ήδη η εικόνα του χωριού έχει βελτιωθεί αισθητά”.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας συναντήθηκε επίσης με τους εργαζόμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Καρυάς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για θέματα που απασχολούν τους ωφελούμενους του προγράμματος και τη σχολική κοινότητα αντίστοιχα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ