ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ… ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ-ΠΟΕ

Παιχνίδι απαγορευτικό για καρδιακούς διεξήχθη στην έδρα του Φαλανιακού με την τοπική ομάδα να προηγείται 2-0 του ΠΟΕ για να ισοφαρισθεί στο 90’, σε μια «χορταστική» ισοπαλία με σκορ 2-2 που κράτησε μέχρι τέλους αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων!

Το παιχνίδι άναψε από το 1ο λεπτό, με τον Μπλέντι για λογαριασμό των γηπεδούχων να δέχεται μαρκάρισμα εντός περιοχής και τον διαιτητή να δείχνει παίζεται, ενώ πιο επιθετικοί με την έναρξη της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τους Μπαρλαγιάννη και Ματούλα, με τον έμπειρο κίπερ του Φαλανιακού να λέει «όχι» με σωτήριες επεμβάσεις.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 22’, όταν ο Λεσάι πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε ιδανικά δίνοντας προβάδισμα στον Φαλανιακό, ενώ στο 44’ ο Τσιάκος με ιδανικό τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του σημειώνοντας το 2-0.

Η αντίδραση του ΠΟΕ ήρθε 1’ λεπτό αργότερα, όταν ο Μπαρλαγιάννης μείωσε σε 2-1 στο 45’, ενώ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να σπαταλούν τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Ο ΠΟΕ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 90’ σε φάση διαρκείας ο Μάλτζαρης απέκρουσε αρχικά τη μπάλα και ο Σουγλής με τη βοήθεια και αμυντικού του Φαλανιακού (Σούλι) την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β. (64’ Κολοβός Ν.), Πανταζής Γ. (80’ Πανταζής Η.), Μπλέντι, Ιωαννίδης, Τσιάκος (84’ Λυγούρας Χ.), Λεσάι (80’ Φουσίκας).

Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας (80’ Καραγκιόζης), Νταμπώσης, Σουγλής, Περτζιόνι (79’ Παναγιώτου), Καραγκούνης, Χάμος, Πεπκολάϊ, Μπαρλαγιάννης (61’ Πετάνι), Ματούλας, Λαζαρίδης (61’ Ζηρδέλης).

Ε.Π.

ΦΩΤΟ: ΕΠΣΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ