ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

Στη διάθεση του Β. Φραγκιά και ο νεοαποκτηθείς Κ. Τσιρογιάννης

Με προπόνηση στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Δάφνη Δαφνίου, στις 5 το απόγευμα στο 1ο γυμναστήριο Χαϊδαρίου.

Ο Βασίλης Φραγκιάς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νώντα Παπαντωνίου που στο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη υπέστη διάστρεμμα και αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων το αργότερο την Πέμπτη.

Οι υπόλοιποι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντα Τσιρογιάννη, βρίσκονται κανονικά στην διάθεση της τεχνική ηγεσίας, έχοντας ανεβασμένο ηθικό μετά την νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον Άρη.

Ο Στάθης Νερατζάκης για την αναμέτρηση κυπέλλου δήλωσε: «Είναι ένα ματς που μας βρίσκει αρκετά κουρασμένους από το απαιτητικό παιχνίδι με τον Άρη. Ταυτόχρονα είναι για μας ακόμη ένα ματς που μας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ομοιογένεια. Πρέπει να διαχειριστούμε την κόπωσή μας και να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, απέναντι σε μια ομάδα που ναι μεν είναι μικρότερης κατηγορίας, αλλά «διψάει» για διακρίσεις».

Ο Κ. Τσιρογιάννης

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει τη απόκτηση του Κώστα Τσιρογιάννη. Είναι 19 ετών, γεννημένος στις 6 Μαρτίου 2000 και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην ομάδα του Πιερικού, αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία και τον Ερμή Λαγκαδά, πριν καταλήξει στο Ανατόλια το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα στον αγώνα κυπέλλου αγωνίστηκε κόντρα στην ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ έχοντας αρκετά καλή απόδοση.

Ο νεαρός αθλητής ήδη ενσωματώθηκε στην ομάδα και βρίσκεται στην αποστολή για το ματς κυπέλλου κόντρα στην Δάφνη Δαφνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ