ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟ Ο ΤΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ Γ. ΛΕΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΡ. ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Το πανέμορφο μοντέλο και ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, πριν λίγο καιρό πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Το επόμενο βήμα του ζευγαριού, κάτι που δεν εξέπληξε κανέναν, μιας και οι δυο ήταν πανέτοιμοι να προχωρήσουν.

Το ζευγάρι, που είναι πολύ χαμηλών τόνων, ζει έναν πολύ δυνατό έρωτα για τον οποίο αποφεύγει να μιλάει δημοσίως. Μάλιστα, η Χριστίνα και ο Γιώργος είναι αχώριστοι, ενώ σχέση τους πηγαίνει καθημερινά από το καλό στο καλύτερο.

Και μπορεί οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους όμως ολοένα και αυξάνονται, όπως και οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλον στα social media.

Το βράδυ της Κυριακής, ο παρουσιαστής της νέας ποδοσφαιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Football Stories» και η μελαχρινή καλλονή πραγματοποίησαν μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους στο κέντρο τη Αθήνας. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Η Σκούπα» , στην οποία το TLIFE είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας.

Κατά την άφιξή τους, μάλιστα, πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πόσο ταιριαστοί είναι μαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

tlife.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ