Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ

Το μήνυμα της Στ. Μπίζιου από την Food Tech

«Η θεσσαλική επιχειρηματικότητα πρωτοπορεί στην έρευνα και στην ανάπτυξη εξοπλισμού τροφίμων και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει ξένους κατασκευαστές. Σε συνδυασμό με την πλούσια παραγωγή της περιοχής σε αγροτικά τρόφιμα, η Θεσσαλία και ο νομός της Λάρισας δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην οικονομία της χώρας».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου επισκεπτόμενη την Διεθνή Έκθεση για την Βιομηχανία Τροφίμων Food Tech, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και προσέλκυσε πάνω από 18.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Η Λαρισαία πολιτικός είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα περίπτερα όλων των εταιρειών που αναπτύσσονται στη Θεσσαλική πρωτεύουσα και να ενημερωθεί για τα επιχειρηματικά τους πλάνα.

«Αγωνιζόμαστε για την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας. Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας περνάει μέσα από την στήριξη των υγειών επιχειρηματιών, οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν έναν τιτάνιο αγώνα για να κρατηθούν όρθιοι. Με την ψήφιση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, το οποίο έχει ήδη κατατεθεί στη Βουλή, δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, συμβάλλοντας στην πραγματική οικονομική πρόοδο και ευημερία», κατέληξε στη δήλωση της η κ. Μπίζιου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ