ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΝΗΜΕΣ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΑΜΑ

Ξύπνησαν μνήμες το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Νεάπολης, όπου η διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία τίμησε στο περιθώριο του νικηφόρου αγώνα με τον Άρη τον παλαίμαχο αθλητή του ΓΣΛ Δημήτρη Κουραμά.

Εμφανώς συγκινημένος ο Δ. Κουραμάς ευχαρίστησε όλους για την τιμή σημειώνοντας τα εξής: «Ευχαριστώ την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και τον πρόεδρο κ. Ριζούλη για την πρωτοβουλία τους αυτή. Είναι πραγματική τιμή για μένα. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία και από την πλευρά μου ως ανταπόδοση αυτής της τιμής, θα βοηθήσω στην ευαισθητοποίηση της γενιάς μου. Ευχαριστώ πολύ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η βράβευση συνοδεύτηκε με την πρώτη νίκη της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Θοδωρής ΡΙζούλης, δήλωσε: «Είναι πραγματικά χαρά και τιμή μας να έχουμε κοντά μας σ’ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε ανθρώπους που πρόσφεραν τόσα πολλά στο μπάσκετ της Λάρισας. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να μοχθούμε για καλύτερες μέρες στο μπάσκετ της πόλης».

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την πρωτοβουλία, που όπως επισημαίνεται από την πλευρά του συλλόγου “κατέδειξε πως η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τιμά το παρελθόν και θεωρεί το λαρισινό μπάσκετ κοινό και αδιαίρετο”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ