ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΕΣΠΑΣΕ 10.000 € ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΛΙΚΗ ΣΤΟ ΒΡΥΟΤΟΠΟ

Δεν έχουν τέλος οι απάτες επιτήδειων σε βάρος ηλικιωμένων σε όλη τη χώρα και φυσικά και σε περιοχές του νομού Λάρισας. Αυτή τη φορά θύμα αδίστακτων απατεώνων έπεσε σήμερα το πρωί μία υπερήλικη στο Βρυότοπο, την οποία πλησίασε γυναίκα απατεώνας που συστήθηκε ως υπάλληλος συνεργείου της ΔΕΗ και της ζήτησε να βγάλει

έξω από το σπίτι όσα χρήματα είχε για να μην καούν από φωτιά που πιθανά θα προκαλούσε η διακοπή ρεύματος που θα έκανε το συνεργείο.

Η υπερήλικη ανυποψίαστη έβγαλε από το σπίτι ένα φάκελο που περιείχε 10.000 € τα οποία πήρε η απατεώνισσα και τράπηκε σε φυγή.

Οταν η ηλικιωμένη που μένει με τον σύζυγό της ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι έβαλε τις φωνές ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Η ηλικιωμένη εξήγησε στους προστρέξαντες αστυνομικούς τί συνέβη ενώ τόνισε ότι είχε ενημερωθεί για τη δράση απατεώνων, χωρίς όμως σήμερα να πάει το μυαλό της στην πιθανότητα απάτης.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αδίστακτων απατεώνων, αξιοποιώντας κάθε δυνατή πληροφορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ