ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗ

Για ανθρωποκτονία συνελήφθη μία 68χρονη που ύστερα από έντονο διαπληκτισμό για οικογενειακές διαφορές με τον 73χρονο σύζυγό της χθες το μεσημέρι στο σπίτι τους,τον περιέλουσε με καυτό νερό προκαλώντας του εγκαύματα σε όλο του το σώμα και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησε με έναν πλάστη.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Σκάλα Μεσσηνίας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας σε κρίσιμη κατάσταση και σήμερα το πρωί υπέκυψε των τραυμάτων του, ενώ η 68χρονη συνελήφθη από την Αστυνομίακαι αναμένεται,  με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία,  να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση αναφέρει:

“Συνελήφθη, χθες (13.10.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (13.10.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα (14.10.2019) και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ