ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Την περσινή σχολική χρονιά ο τομέας Υγείας και Πρόνοιας του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου επισκέφτηκε την δομή της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι Βόλου. Στη συνέχεια τα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή ήρθαν στον Τύρναβο όπου και παρακολούθησαν ως τιμώμενα πρόσωπα την παράσταση της θεατρικής ομάδας του σχολείου.

Δημιουργήθηκαν σχέσεις όμορφες. Σχέσεις στενές. Ανθρώπινες.

Φέτος τα τμήματα Γεωπονίας, Υγείας Πρόνοιας, Οικονομίας και Μηχανολογίας οργανώνουν διδακτική επίσκεψη την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου. Παράλληλα, στα πλαίσια της έκκλησης της δομής φιλοξενίας του Διμηνίου, το σχολείο  συγκεντρώνει είδη υγιεινής και καλεί όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν.

Παράλληλα ευχαριστούν θερμά τους διευθυντές και τους Συλλόγους Διδασκόντων όλων των σχολείων της πόλης του Τυρνάβου που υποστηρίζουν ενεργά την δράση μας και συμμετέχουν στην συγκέντρωση των ειδών υγιεινής. Ειδικότερα ευχαριστούν τους, κ.κ. Πατσή (Γενικό Λύκειο), Μπόραντα (1ο Γυμνάσιο), Πορτέση (2ο Γυμνάσιο), Τσιου (1ο Δημοτικό), Κουλαξίδου (2ο Δημοτικό), Μόκια (3ο Δημοτικό), Μπλάκου (4ο Δημοτικό), Μπάκου (5ο Δημοτικό) και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου.

“Τα παιδιά είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Όλα τα παιδιά. Είτε μένουν στο σπίτι τους, είτε φιλοξενούνται σε κάποια δομή. Το μέλλον αυτό θα είναι φωτεινό μόνο όταν το σχολείο ανάψει στην καρδιά των παιδιών μας την φλόγα της αλληλεγγύης και στο μυαλό την σπίθα της γνώσης. Όταν βοηθάς Ζεις. Όταν Ζεις, Χαίρεσαι. Όταν Ζεις και Χαίρεσαι στο σχολείο, τότε το Σχολείο είναι Ωραίο”, τονίζεται σε ανακοίνωση του σχολείου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ :

ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ

ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ

ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ

ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ

ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ

ΠΑΡΚΕΤΙΝΗ

ΣΚΟΥΠΕΣ & ΦΑΡΑΣΙΑ

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΕΣ

ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ

ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ

ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ (αποσμητικά, σαμπουάν, αφρόλουτρο ,οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες).

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Τηλ. Σχολείου 2492022195, 22419

Γκανάτσιου Πρεσβεία 6947770474

Σακατζής Δημήτρης 6974325155

Εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ