ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΣΦΑΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

Ανακοίνωση του ΚΚΕ (μ-λ) που απευθύνει κάλεσμα για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 19/10, στις 11:30πμ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας

Καθώς η Τουρκική εισβολή στη Συρία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η κατάσταση για τον Κουρδικό λαό της περιοχής γίνεται όλο και πιο τραγική. Εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες, καταστροφές υποδομών, εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες.
Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για μια «μεμονωμένη» ενέργεια της Τουρκίας, αλλά για μια άμεση συνέπεια της κατάστασης που έχει δημιουργήσει ο σκληρός ανταγωνισμός και η άγρια σύγκρουση των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (κυρίως ΗΠΑ-Ρωσίας) για τον έλεγχο της περιοχής.

Παράλληλα αυτή η αντιδραστική επιθετική πράξη δημιουργεί τους όρους για μεγαλύτερη όξυνση των ανταγωνισμών, για απογείωση των φιλοπόλεμων σχεδίων όλων των αντιδραστικών δυνάμεων που εμπλέκονται στις εξελίξεις, και κατά συνέπεια, για μεγαλύτερα δεινά και πολεμικούς κινδύνους για τους λαούς.

Στη χώρα μας και στην Λάρισα  που μετατρέπεται γοργά σε πολεμικό ορμητήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και των ΝΑΤΟϊκών δολοφόνων, οι προοδευτικοί άνθρωποι, η νεολαία και όλος ο εργαζόμενος  λαός οφείλουμε να καταδικάσουμε απερίφραστα την εισβολή. Να μπούμε πιο θαρρετά στο δρόμο για την ανασυγκρότηση της αντιπολεμικής-αντιιμπεριαλιστικής πάλης. Για την οικοδόμηση ενός Μετώπου των Λαών, των εθνοτήτων και των μειονοτήτων, των προσφύγων και των μεταναστών, με στόχο την αποτροπή του πολέμου και το διώξιμο όλων των ιμπεριαλιστών και των ενεργούμενών τους από την περιοχή.

• ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ

• ΕΞΩ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

• ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com