ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ TWITTER: Ο ΤΡΑΜΠ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ …ΑΡΧΑΙΑ ΡΩΜΗ!

Πάρτι έγινε στο Twitter για μία ακόμα φορά με νέες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνάντησής του με τον πρόεδρο της Ιταλίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, στη Ρώμη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε… ρεσιτάλ ερμηνείας, αφενός προσφωνώντας τον Ιταλό ομόλογό του “Μοτσαρέλα”, αντί για Ματαρέλα, και αφετέρου με τις αναφορές του στην αρχαία Ρώμη και όχι μόνο…

Συγκεκριμένα, επιθυμώντας να δώσει έμφαση στις αγαστές σχέσεις των δύο χωρών, ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε ότι «οι ΗΠΑ και η Ιταλία είναι τόσο δεμένες από την κοινή πολιτιστική και πολιτική κληρονομιά που μοιράζονται χιλιάδες χρόνια, από την αρχαία Ρώμη» αφήνοντας, βεβαίως, και τον πρόεδρο Ματαρέλα, καθώς και την μεταφράστρια του Λευκού Οίκου… κάγκελο.

Ο μεγιστάνας δεν δίστασε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα το κρεσέντο ιστορικότητας, κάνοντας αναφορά και στον Χριστόφορο Κολόμβο, λέγοντας πως «τη Δευτέρα αποτίσαμε φόρο τιμής στον Ιταλό εξερευνητή ο οποίος ηγήθηκε της ανακάλυψης του Νέου Κόσμου, του κυρίου που είναι γνωστός ως Χριστόφορος Κολόμβος».

Μετά από τις ευρηματικές αυτές τοποθετήσεις οι χρήστες του Twitter έπιασαν δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο αστείο.

Περισσότερα εδώ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com