«ΣΗΚΩΣΑΝ» ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ 42.000€ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μεγάλη ήταν η λεία άγνωστων δραστών οι οποίοι «σήκωσαν» τα ξημερώματα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί χρηματοκιβώτιο που περιείχε το ποσό των 42.000 € από κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, η κλοπή έγινε από κατάστημα, ιδιοκτησίας 66χρονου που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου. Οι άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κατάστημα χαρτικών ειδών τα ξημερώματα σήμερα και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε περίπου 42.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του ιδιοκτήτη.

Ο 66χρονος αντιλήφθηκε την κλοπή σήμερα το πρωί, όταν πήγε να ανοίξει το κατάστημά του και κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου μετέβησαν άμεσα στο κατάστημα, έγιναν έρευνες και λήφθηκαν αποτυπώματα για να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα και εκτιμάται ότι το «χτύπημα» διήρκησε μόνο μερικά λεπτά. Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα χαρτικών σπάζοντας τα λουκέτα και παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου, «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Η προανάκριση και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

taxydromos.gr

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com