ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΕΦΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον λόφο του Φρουρίου το τριήμερο από 18 έως 20 Οκτωβρίου, με τα παιδιά του παραδοσιακού μουσικού ποτο-ταβερνείου «μεζέ-μεζέ» (Φιλελλήνων 60, Λάρισα) να ετοιμάζουν εκδηλώσεις για όλα τα γούστα!

Το τριήμερο γλέντι ξεκινά την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 21.30, με τον Γ. Σφακιανάκη (κρητική λύρα), τον Αντ. Νικητάκη (λαούτο) και τον Στ. Ντούρο (λαούτο) να υπόσχονται μια απίστευτη Κρητική βραδιά, ενώ το Σάββατο 19 του μήνα η σκυτάλη περνά στη Μαρία Σπυροπούλου, που έχοντας στο πλευρό της τον Δ. Ανυφαντή (μπουζούκι) και τον Β. Σαμαρά (πλήκτρα) θα μας ταξιδέψει στα μονοπάτια του έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού.

Όσο για τους λάτρεις της μεσημεριανής διασκέδασης υπάρχει πάντα και το live της Κυριακής, με τους Χρ. Παπαχρήστο (κιθάρα-φωνή), Α. Παπαναστασίου (φωνή), Αλ. Τσιωνά (κιθάρα-φωνή) και Απ. Σακκά (μπουζούκι) να πιάνουν τα όργανα από τις 14.30 και μέχρι… τελικής πτώσεως.

Κάντε την επιλογή της αρεσκείας σας, απολαμβάνοντας πάντα τις γευστικές προτάσεις, το καλό κρασί και το άψογο σέρβις του καταστήματος και φυσικά σπεύσατε για κρατήσεις στο τηλέφωνο 2414 006699.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ