ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΕΜΠΩΝ

Ζητά ο Μ. Χαρακόπουλος για το 6μηνο που διαρκούν οι εργασίες στη γέφυρα του Πηνειού

Παρέμβαση της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα που ανέκυψε με την επισκευή της γέφυρας του Πηνειού στα Τέμπη και την υποχρέωση των δημοτών να πληρώνουν διόδια στην εθνική οδό, μετά από συνάντηση

του βουλευτή Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, μετά από ενημέρωση που είχε από τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, είχε συνάντηση με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα, τονίζοντας ότι «είναι υποχρέωση της πολιτείας η διασφάλιση εναλλακτικής διαδρομής χωρίς διόδια. Από τη στιγμή που αυτή για λόγους συντήρησης της γέφυρας του Πηνειού καθίσταται μη προσπελάσιμη, είναι εύλογο το αίτημα του δήμου για εξαίρεση των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Κάτω Ολύμπου και των εργαζομένων από την καταβολή διοδίων για όσο διάστημα διαρκούν οι εργασίες συντήρησης».

Ο κ. Καραγιάννης, στο πλαίσιο της πολιτικής του Υπουργείου περί άμεσων ενεργειών, επικοινώνησε με τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» κ. Δημήτρη Γκατσώνη, με τον οποίο θα έχει σήμερα Παρασκευή και συνάντηση, προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο θέμα που ανέκυψε, εξαιτίας της διακοπής κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό στα Τέμπη από την προσεχή Δευτέρα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ευχαρίστησε τον Γενικό Γραμματέα «για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ