ΜΕ ΤΗΝ 3η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΤΑ 7.500 € ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις συνολικά απόπειρες καταγράφηκαν στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας, που έπεσε θύμα διάρρηξης με λεία 7.500 ευρώ, ενώ για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων, ηλικίας 26, 32 και 33 ετών.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων και όπως προέκυψε από την έρευνα οι φερόμενοι ως δράστες είχαν στοχοποιήσει τα γραφεία του συλλόγου, για να χτυπήσουν τελικά επιτυχώς αργά το βράδυ της Κυριακής προς τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, παίρνοντας 7.500 ευρώ, χρήματα που προέρχονταν από τις εγγραφές των μελών και τις άδειες της νέας κυνηγετικής περιόδου, ενώ δεν αποκλείεται τις προηγούμενες μέρες και κατά τη διάρκεια των εγγραφών και της κατάθεσης των χρημάτων για τις άδειες να παρακολουθούσαν την αυξημένη κίνηση που καταγράφονταν στα γραφεία του συλλόγου.

Οι δράστες φαίνεται πως «μελέτησαν» καλά τις κινήσεις τους, αφού κατάφεραν τελικά να διαρρήξουν την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία, για να περάσουν στη συνέχεια στον ακάλυπτο και να μπουν στο χώρο από την πίσω πλευρά αφαιρώντας τα χρήματα.

Η κλοπή διαπιστώθηκε το πρωί της Δευτέρας 9/9, όταν υπάλληλοι του Κυνηγετικού Συλλόγου λίγο πριν την είσοδό τους δεν μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την παραβιασμένη πόρτα, ενώ υπήρχαν αναμμένα φώτα στο χώρο, κάτι που κίνησε τις υποψίες τους, με αποτέλεσμα να ενημερώσουν άμεσα τον πρόεδρο του συλλόγου Χρ. Μανώλη και τις αρχές, που κινητοποιήθηκαν άμεσα καταφέρνοντας να εξιχνιάσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα την υπόθεση.

Εις βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας, με την προανάκριση να διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, ενώ με δηλώσεις του στη σελίδα ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας ευχαριστεί τις αρχές για την ανταπόκριση και την άψογη συνεργασία που οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ