Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΔΕΚ

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία  Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος  (ΟΠΑΠ) ως εξής: Πρόεδρος Χατζηκωνσταντίνου Κων/νος αντιδήμαρχος, αντιπρόεδρος Τσινούλης Τριαντάφυλλος

δημοτικός σύμβουλος και μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Κουκούτσης Ιωάννης, Φιλιππούλης Κων/νος, Ζωϊοπούλου Ελένη και Ανυφαντή-Οικονόμου  Ζωή. Οι δημότες Σακελλαρίου Αικατερίνη, Μπλιάτσιου Ανθή και Συμεωνίδου Δέσποινα της πλειοψηφίας και Μιχαλούλη Βασιλική και Σταυροθεοδώρου Αικατερίνη της μειοψηφίας.

Συγκροτήθηκε επίσης με απόβαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλελέρ (ΚΔΕΚ) ως εξής: Πρόεδρος Χατζηκωνσταντίνου Κων/νος αντιδήμαρχος, αντιπρόεδρος Φιλιππούλης Κων/νος δημοτικός σύμβουλος και μέλη η αντιδήμαρχος Χλιάπη-Γκουνιαρούδη Βάνα, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Ζωϊοπούλου Ελένη και Ανυφαντή Οικονόμου Ζωή. Οι δημότες Παπαδημητρίου Αχιλλέας (εκπρόσωπος  του Συλλόγου ΦΑΕΘΩΝ), η Σαμαρά Χρυσούλα, ο Σολωμός Κωνσταντίνος και η Ψωμουλιά Γεωργία της πλειοψηφίας και η Μπατάλα Ευανθία και Πιλάτου Βασιλική της μειοψηφίας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ