ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

Μετά τη σύσκεψη βουλευτών και δημάρχων του νομού Λάρισας, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για το μεταναστευτικό, η βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η εμπεριστατωμένη ανάλυση του κ. υπουργού και η τοποθέτηση του πως το ελληνικό κράτος είναι κράτος με αρχές και κανόνες και πρωτεύον ζήτημα για την κυβέρνηση αποτελεί η ασφάλεια των πολιτών, δείχνει την σαφέστατη βούλησή  της  να αντιμετωπίσει το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού με ολοκληρωμένη στρατηγική και εξειδικευμένο σχεδιασμό.

Η ανακοίνωση του, δε, πως η χώρα μας θα λάβει ένα σημαντικό ποσό από την ΕΕ για την αντιμετώπιση του εν λόγω θέματος, αποδεικνύει πως η κυβέρνηση έχει εργαστεί μεθοδικά σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας, οι οποίοι οφείλουν να αναγνωρίσουν πως το μεταναστευτικό δεν είναι ένα πρόβλημα ελληνικό, αλλά παγκόσμιο, με σημαντικές επιπτώσεις στο σύνολο της Ευρώπης.

Η τοποθέτηση, τέλος, του κ. Χρυσοχοΐδη πως η τόσο οργανωμένη πλέον ανθρωπιστική διαχείριση του προβλήματος από την Ελλάδα, μας καθιστά χώρα με ηγεμονικό ρόλο στην Ευρώπη για το μεταναστευτικό και αναδεικνύει τον αναβαθμισμένο γεωστρατηγικό ρόλο της χώρας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ