ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ 37ου Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Η ΕΥ. ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Πενήντα μαθητές, καθώς και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του 37ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας υποδέχθηκε η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη στη Βουλή, κατά τη διάρκεια ολιγοήμερης προγραμματισμένης επίσκεψής τους στην Αθήνα.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του κτιρίου και την έκθεση ιστορικών φωτογραφιών και ντοκουμέντων από την υπεύθυνη του Προγράμματος της Βουλής, ενημερώθηκαν για την ιστορία του, καθώς και για τα γεγονότα που σχετίζονται με την καθιέρωση της Σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας και  τον τρόπο λειτουργίας του πολιτεύματος.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας οι μαθητές κάθισαν στα έδρανα των βουλευτών και άκουσαν από την ίδια τη Λαρισαία πολιτικό τα όσα σχετίζονται με τη λειτουργία του Κοινοβουλίου, η οποία κλείνοντας τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, ενώ στη συνέχεια προσφέρθηκαν χυμοί στην Αίθουσα του Εντευκτηρίου των βουλευτών.

Σε κάθε περίπτωση, η επίσκεψη άφησε άριστες εντυπώσεις σε  μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς τέτοιου είδους εκπαιδευτικές επισκέψεις των σχολείων είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους μαθητές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρευρίσκονται σε τόπους έντονης μορφωτικής και συμβολικής αξίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ