ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πατέρας και γιος οι δύο Τυρναβίτες και 40χρονος Λαρισαίος χρήστης οι συλληφθέντες – Δείτε τί αναφέρει αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τρία ήταν τελικά τα άτομα που συνελήφθησαν χθες στον Τύρναβο για υπόθεση χασίς, αφού οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Λάρισας πέρασαν χειροπέδες και σε έναν 40χρονο Λαρισαίο που πήγε να αγοράσει από τους άλλους δύο 80 γραμμάρια χασίς.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για την κατοχή του χασίς είναι πατέρας και γιός από τον Τύρναβο, ηλικίας 55 και 20 ετών αντίστοιχα. Για την υπόθεση εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Συνελήφθησαν, χθες (18-10-2019) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρία άτομα, ηλικίας 40, 55 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταπολέμησης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας κατέλαβαν σε αγροτική οδό τον 55χρονο και τον 20χρονο να προμηθεύουν τον 40χρονο με ποσότητα κάνναβης, βάρους (80) γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των (90) ευρώ.

Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών, ο 20χρονος επιχείρησε να διαφύγει, απορρίπτοντας σε παρακείμενες καλαμιές την παραπάνω ποσότητα κάνναβης, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς ακινητοποιήθηκε.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες των δραστών, σε ποιμνιοστάσιο και θερμοκήπιο, ιδιοκτησίας του 55χρονου, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (8) κιλά και (693,6) γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης,
  • ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (2,2) μέτρων, το οποίο εκριζώθηκε,
  • έξι ναρκωτικά δισκία,
  • τέσσερα κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των (6.290) ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε κι ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ