«ΔΙΠΛΟ» ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

«Φωνάζει» για δύο περιπτώσεις πέναλτι ο Δαμασιακός

«Διπλό» κορυφής και νίκη με ανατροπή πανηγύρισε ο Φαλανιακός στο γήπεδο του Μεσοχωρίου, όπου και επιβλήθηκε του αξιόμαχου Δαμασιακού με 1-2, με τους γηπεδούχους όμως να «φωνάζουν» για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν από τον διαιτητή του αγώνα.

Οι παίκτες του Παγκαρλιώτα μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση του 15ου λεπτού, όταν ο Ραπτοτάσιος έπιασε το σουτ εκτός περιοχής γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του, ωστόσο το πρώτο «βιολί» της επίθεσης του Φαλανιακού Κ. Τσιάκος ισοφάρισε σε 1-1 στο 23’ με όμορφο πλασέ.

Η ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους ήρθε τελικά στο 60’, όταν ο Λεσάι με πλασέ νίκησε τον κίπερ του Δαμασιακού πετυχαίνοντας μέσα σε πανηγύρια το 1-2 και την ολική ανατροπή για την ομάδα του.

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν το σκορ δεν άλλαξε, με τον Φαλανιακό να φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τον Δαμασιακό να παραμένει στην «ουρά» με μόλις 1 βαθμό.

Δαμασιακός (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Σεΐζης, Μπακαΐμης, Ιωαννίδης, Γεωργατζιάς, Πούτας, Καρακάνος (84′ Μουσιάρης Θ.), Μουσιάρης Δ. (87′ Μπουκουβάλας), Τσιάλτας (75′ Δαούλας), Λούτσος, Ραπτοτάσιος, Λέτσιος Στ.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μαχαίρας, Σούλι (70′ Κολοβός), Φλώρος, Πανταζής Γ., Λυγούρας Β. (60′ Πανταζής Ηλ.), Αντωνόπουλος (46′ Μπλέντι), Ιωαννίδης, Τσιάκος, Λεσάι (75′ Φουσίκας).

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ