ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΑΕΛ

Από τη δύσκολη έδρα του Παναιτωλικού που καιγόταν για βαθμούς πέρασε αλώβητη η ΑΕΛ, που στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL επιστρέφει από το Αγρίνιο με το βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς-επανάληψη του περσινού που έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι το παιχνίδι, ωστόσο μόλις στο 4΄ο Ουάρντα προειδοποίησε πιάνοντας το σουτ που πέρασε μόλις άουτ, η ΑΕΛ άρχισε να βρίσκει τα πατήματά της στον αγωνιστικό χώρο και στο 27’ κατάφερε να προηγηθεί όταν μετά από σέντρα από δεξιά ο Μόρας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μιχαήλ με νέα καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον κίπερ του Παναιτωλικού για το 0-1, ενώ χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για την κατακύρωση του τέρματος, αφού λανθασμένα ο επόπτης έδειξε οφσάιντ!

Οι παίκτες του Μ. Χάβου έβγαλαν αντίδραση και στο 34’ εκμεταλλευόμενοι την ασυνεννοησία Μπράλιτς- Μόρα εντός περιοχής έφεραν το ματς στα ίσα, όταν ο Ντίαζ που έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας «σκότωσε» τον Κρίστινσον με δυνατό σουτ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε φάση του Κάτσε, με το VAR να μην τους δικαιώνει και τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σιέστε επιχείρησε μακρινό σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Κρίστινσον.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ φλέρταρε με το γκολ στο 55’ όταν ο κίπερ του Παναιτωλικού επιχείρησε να παίξει με τα πόδια ντριπλάροντας μπροστά στον Μιλοσάβλιεβιτς που έβαλε την κόντρα με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 60’ ο Ντάλσιο κατέβασε με το στήθος για τον Μοράρ και εκείνος έπιασε το σουτ με τον Κρίστινσον να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Η ΑΕΛ έδειχνε να αντιδρά καλά στην πίεση των γηπεδούχων, ωστόσο στο 76’ ο Χάβος δικαιώθηκε για την… έμπνευσή του να περάσει στον αγώνα τον Μπαϊρόβιτς, καθώς ο Σουηδός στράικερ 1’ λεπτό αργότερα με άπιαστο γυριστό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, που κατάφερε την ολική ανατροπή παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1!

Η αντίδραση της ΑΕΛ ήταν άμεση, αφού στο 80’ ο Κάτσε έκανε το γέμισμα εκτελώντας φάουλ και ο Μόρας με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Γιαννακόπουλο ισοφαρίζοντας σε 2-2 για τους «βυσσινί»!

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με την ΑΕΛ να παραμένει αήττητη για τέταρτο παιχνίδι, προσθέτοντας έναν ακόμη πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή της.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Μοράρ (77′ Μπαΐροβιτς), Ντάλσιο (73′ Ρομάν), Ντίας, Αριγίμπι (55′ Ντουάρτε), Λουσέρο, Σανιά, Μαρσιάλ, Σιέστεντ.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς (68′ Φατιόν), Κάτσε, Ουάρντα (90′ Ασούμπρε), Νούνιτς (46′ Ντάουντα).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SUPER LEAGUE

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ