ΤΖΟΚΕΡ: ΈΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

στην αίθουσα προβολής της ταινίας “Τζόκερ”, η οποία έχει σήμανση καταλληλότητας για θεατές άνω των 18 ετών.

Αυτό βεβαιώνει η ελληνική αστυνομία. Το News 24/7 επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του κινηματογράφου για την εξακρίβωση της είδησης, ωστόσο δεν θέλησαν να δώσουν λεπτομέρειες για το συμβάν.

Τζόκερ: Έλεγχοι της αστυνομίας σε κινηματογράφους για την παρουσία ανηλίκων

Η σημερινή είναι η δεύτερη αστυνομική έφοδος σε κινηματογράφο: Προηγήθηκε ανάλογο περιστατικό καταγραφής ανήλικων θεατών το βράδυ του Σαββάτου στα Village Αμαρουσίου. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικοί μπήκαν στον κινηματογράφο και πραγματοποίησαν έλεγχο, ενώ προχώρησαν και στη σύλληψη του υπευθύνου του κινηματογράφου, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία και που αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν εντολής εισαγγελέα. Μαρτυρίες που δεν έχουν επαληθευτεί επίσημα αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί φέρονται να οδήγησαν στο τμήμα ανήλικους θεατές…

Τα περιστατικά έχει μονοπωλήσει όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης:

Elikas@Elikas

redstar antifa@AntifaRedstar

από Α.Β.
¨” Απίστευτες καταστάσεις!!! Στην προβολή της ταινίας Τζόκερ στο Αελλω πριν λίγο, μετά από τηλ. υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτ. που έβλεπαν την ταινία, ήρθαν 20 ΕΚΑΜιτες, μπήκαν μέσα με τα όπλα στον…

Ηγουμενίντζα η πράσινη@Sampsonius_

Ρεπλικα@yorgisAnyfantis

View image on Twitter

Πάντως επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει επέμβαση της… ΕΚΑΜ, όπως καταγγέλλεται από αρκετούς χρήστες των social media.

Τζόκερ: Έλεγχοι της αστυνομίας σε κινηματογράφους για την παρουσία ανηλίκων

Τη δική του μαρτυρία καταθέτει μέσω ανάρτησής του στο Facebook ένας χρήστης, του οποίου η σύζυγος και η κόρη ήταν μέσα στην προβολή του ΑΕΛΛΩ, όταν εισέβαλαν οι αστυνομικοί:

news247.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ