ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ: ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

«Μεγαλωμένη σε μια ευλογημένη επαρχία του νόμου μας, την επαρχία Ελασσόνας, είχα την ευκαιρία από μικρή να ζήσω από κοντά τα «θαύματα» της ελληνικής φύσης.

Τώρα, με τη νέα μου ιδιότητα, έρχομαι πολύ συχνά πλέον σε επαφή με πραγματικά εμπνευσμένους παραγωγούς, αναγνωρίζοντας το πόσο υψηλής διατροφικής προϊόντα παράγει ο νόμος μας.

Απόψε εδώ, σε ένα μέρος που μπορεί να αφηγηθεί την βαριά ιστορία του αγροτικού συνεταιρισμού στη χώρα μας, αναδεικνύεται το υπέροχο κάστανο, ένα μοναδικό προϊόν της ελληνικής γης».

Με τα παραπάνω λόγια, η βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου χαιρέτισε την 3η Γιορτή Κάστανου που πραγματοποιήθηκε στα Αμπελάκια.

«Βούληση, τόσο δική μου, όσο και της κυβέρνησης είναι να δημιουργήσουμε εκείνο το θεσμικό πλαίσιο, αίροντας προβλήματα και αγκυλώσεις δεκαετιών, ώστε να καταφέρουμε να δώσουμε στα μοναδικής αξίας αγροτικά μας προϊόντα, την εξωστρέφεια που τόσο έχουν ανάγκη.

Αυτός είναι ο στόχος μας, προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!», κατέληξε στον χαιρετισμό της η κ. Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ