ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ

Ημέρα τροχαίων ατυχημάτων η σημερινή για τη Λάρισα, καθώς στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκαν τραυματίες από τρία διαφορετικά περιστατικά που αφορούσαν σε πτώσεις από δίκυκλα!

Πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ένα τρίχρονο κοριτσάκι έπειτα από πτώση μηχανής που οδηγούσε νεαρός ηλικίας 21 ετών, ο οποίος νωρίτερα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου στην οδό Φαρσάλων και στο ύψος του παλαιού κοιμητηρίου με αποτέλεσμα τόσο ο ίδιος όσο και η ανήλικη συνεπιβάτης του να καταλήξουν τραυματισμένοι στο οδόστρωμα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τους μετέφερε στο νοσοκομείο, ευτυχώς σε καλή κατάσταση, με το τρίχρονο παιδί να φέρει τραύμα στο πόδι.

Εξάλλου αργά το μεσημέρι τροχαίο με μηχανή σημειώθηκε και στην οδό Καρδίτσης, στο ύψος της ΔΕΗ, όταν αναβάτης χάνοντας τον έλεγχο βρέθηκε στο οδόστρωμα για να μεταφερθεί σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Τέλος τροχαίο με μηχανή συνέβη και στο Ομορφοχώρι της Λάρισας, όταν μοτοσικλετιστής επίσης έχασε τον έλεγχο για να καταλήξει τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ ιδιώτης τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ