Ν. ΓΑΤΣΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΘΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΛΑΝΙΔΑ

Ευχαριστήριες επιστολές στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθίου και στην Κοινότητα Βαλανίδας απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας, για τις εθελοντικές δράσεις των μελών και των κατοίκων στις κοινότητες Πυθίου και Βαλανίδας.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι της κοινότητας Πυθίου προχώρησαν σε καθαρισμούς και βάψιμο των πεζοδρομίων, ενώ στην κοινότητα Βαλανίδας καθαρίστηκε η είσοδος του χωριού.

Ο κ. Γάτσας αναφέρει στην επιστολή του:

“Με μεγάλη χαρά πληροφορήθηκα τις εθελοντικές δράσεις των κατοίκων τόσο της Κοινότητας Πυθίου όσο και της Κοινότητας Βαλανίδας.

Θέλω να συγχαρώ τον καθένα και την καθεμία από εσάς που συμμετείχατε στις πρωτοβουλίες του συλλόγου και της κοινότητας αντίστοιχα.

Μέσα από τις εθελοντικές δράσεις προάγεται η ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας, δημοτών και κατοίκων σε δομές που ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη. Η αξία του Εθελοντισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική, μπορεί να φέρει ουσιαστική αλλαγή και να προσφέρει έργο για την κοινωνία μας. Στηρίζουμε τη δράση σας, διαδίδοντας το μήνυμα του Εθελοντισμού και την αξία της συλλογικότητας. Ο Εθελοντισμός μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε τη βοήθειά μας χωρίς να σκεφτόμαστε την ανταμοιβή και την ανταπόδοση. Ο Εθελοντισμός δεν είναι απλά άλλη μία λέξη ή ένας όρος, είναι Στάση Ζωής.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ