ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΟ ΚΕΘΕΑ “ΕΞΟΔΟΣ”

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης (23/10/19) το ΚΕΘΕΑ «Έξοδος». Τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σημαντικό έργο της κοινότητας, αλλά και για τον γενικότερο τρόπο λειτουργίας του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, μεγάλο μέρος της συζήτησης και ενημέρωσης ήταν γύρω από την αθλητική δραστηριότητα των μελών της κοινότητας, αλλά και τις δράσεις τους στο μπάσκετ ειδικότερα.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Γιάννης Τζήμας ως εργαζόμενος γυμναστής στο ΚΕΘΕΑ πριν αρκετά χρόνια, ήταν ο πρώτος που οργάνωσε ομάδα μπάσκετ και που από τότε συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα εργαζομένων που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων.

Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στο ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» πρόσφερε αθλητικό υλικό και εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ όλα τα μέλη του ΚΕΘΕΑ θα φιλοξενούνται στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Θετική ήταν και η απάντηση της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ στο αίτημα του γυμναστή της κοινότητας Γιώργου Κυρίτση, η ομάδα μπάσκετ της κοινότητας να παρακολουθήσει προπόνηση της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ