ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον πολλών στην τοπική κοινωνία του δήμου Τυρνάβου να ενταχθούν στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε τις πρώτες μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας isyriza.gr μέσω της οποίας γίνονται οι εγγραφές νέων μελών στο κόμμα.

Οπως έλεγαν χθες κατά τη διάρκεια ανοικτής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Εμμανουήλειου Πνευματικού Κέντρου του Τυρνάβου, στελέχη του κόμματος περισσότερα από 50 άτομα προχώρησαν σε ηλεκτρονική εγγραφή, θέλοντας να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες που θα οδηγήσουν στο συνέδριο δημιουργίας ενός ισχυρού πόλου στο χώρο της δημοκρατικής αριστεράς.

Στη χθεσινή διαδικασία εισήγηση έκανε ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Ζωγράφος ο οποίος αφού αναφέρθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα του Ιουλίου κάνοντας λόγο για καθαρή νίκη της ΝΔ η οποία σε συνάρτηση με τη νίκη των δυνάμεών της στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα μπορέσει να ξετυλίξει ένα νεοφιλελεύθερο, αντιλαϊκό πρόγραμμα, διαψεύδοντας γρήγορα τις προσδοκίες όλων εκείνων που πίστεψαν ότι ο Κ. Μητσοτάκης και η ηγετική ομάδα της ΝΔ θα έφερναν κάτι καλό για τον τόπο.

Μάλιστα τόνισε ότι ήδη από τις 100 πρώτες ημέρες άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα δείγματα της αντιλαϊκής και σε πολλές περιπτώσεις ακροδεξιάς ατζέντας της κυβέρνησης.

Παράλληλα αφού τόνισε ότι στο κόμμα πρέπει να γίνει συζήτησης και για τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους να εργαστούν όλοι μαζί και να συνταχτούν στην προσπάθεια που γίνεται για να εδραιωθεί το κόμμα ως ο κύριος φορές της Αριστεράς και να οργανωθεί με σκοπό την διεξαγωγή πολυεπίπεδων μαχών, με σκοπό την προάσπιση και διεύρυνση των κεκτημένων δικαιωμάτων και ελευθεριών και την ιδεολογική σύγκρουση με την ακροδεξιά, τον σκοταδισμό και τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό.

Τέλος ο κ. Ζωγράφος κάλεσε τη νέα γενιά να είναι παρούσα σε αυτή την προσπάθεια με τις ιδέες και το δυναμισμό της.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις των συμμετεχόντων που δεν απέφυγαν να ασκήσουν κριτική σε επιλογές του κόμματος όταν ήταν στην κυβέρνηση αλλά και στον πόλεμο που δέχθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα από τα ΜΜΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ