ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ

Οικολογική στροφή κάνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα καθώς έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομάδας, μπαίνει τέλος στην αφισοκόλληση σε σημεία του Αμπελώνα, μέσω της οποίας ενημερώνονταν το κοινό της πόλης για τους αγώνες και τις δράσεις της ομάδας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου αποφάσισε ότι από εδώ και πέρα η ενημέρωση για τα νέα της ομάδας θα γίνεται αποκλειστικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, σε μια προσπάθεια ελάττωσης της χρήσης χαρτιού και ρύπανσης της πόλης.

Σε σχετική τους ανακοίνωση, τα μέλη του Δ.Σ αναφέρουν:

«Υπάρχει ένα ρητό, που λέει ότι “αν θέλουμε να αλλάξει ο κόσμος, πρώτα πρέπει να αλλάξουμε εμείς”.

Στον Γ.Σ.Αμπελώνα αυτό το ρητό, το κάνουμε πράξη, καθώς μετά από δυο χρόνια, που κακώς, αφισοκολλούσαμε σημεία της πόλης για να ενημερώνουμε για τα δρώμενα της ομάδας μας, βάζουμε οριστικό τέλος σε αυτή την ενέργεια, θέλοντας πρωτίστως να παραδειγματίσουμε τα νέα παιδιά της ακαδημίας μας.

Η ενημέρωση για τους αγώνες, τα αποτελέσματα και τις δράσεις της ομάδας μας θα γίνονται αποκλειστικά από την σελίδα μας στο fb: Γ.Σ.Αμπελώνα basketball, καθώς και μέσω έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Ενωμένοι, συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ