ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ RUN FOR LIFE ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πετυχημένη εκδήλωση του ακτινοδιαγνώστη γιατρού Αθανάσιου – Σάμερ Αμάρι με αφορμή το μήνα ευαισθητοποίησης και τη σημερινή παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Μια μαζική και ενθουσιώδη αθλητική εκδήλωση με τίτλο τρέχουμε για τη ζωή (Run for Life) διοργάνωσε για πρώτη φορά στον Τύρναβο ο ακτινοδιααγνώστης γιατρός Αθανάσιος Σάμερ Αμάρι, με αφορμή το μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, με σύνθημα «Καμία γυναίκα μόνη της, σ’ αυτόν τον αγώνα Ζωής».

Την εκδήλωση αγκάλιασαν 1.000 και πλέον άτομα κάθε ηλικίας που πήραν μέρος στους αγώνες δρόμου  4χλμ. και 1,2 χλμ. για παιδιά αλλά και στο περπάτημα 1,2χλμ., με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Στο «Run for Life Tirnavos» έτρεξαν η Μαρία Καρπαθάκη κάτοχος 4 Παγκόσμιων Χρυσών Μεταλλίων στο  Taekwondo αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις σε αθλητικό και προπονητικό επίπεδο, ο Τυρναβίτης πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Νίκος Τσικούρας και πολλοί ακόμη αθλητές αλλά και ολόκληρες οικογένειες που θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμμετέχοντας στη μάχη ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Την ατμόσφαιρα ζέσταναν δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση οι “Batala Salonica” που ξεσήκωσαν με τον ρυθμό και την ενέργειά τους τους συμμετέχοντες στον αγώνα και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα μαθητές από το εργαστήρι φωνητικής της Φιλαρμονικής του Δήμου  Τυρνάβου, έδωσαν το παρόν στην σκηνή του «Run for Life Tirnavos».

Τη διοργάνωση στήριξαν ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας, οι Σαμαρείτες, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας, το σωματείο Save MORAS  με παρουσία του κ. Βαγγέλη Μόρα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Ελπίδα», το Κέντρο Πρόληψης Ν. Λάρισας «Ορφέας», οι Δρομείς Τυρνάβου, το τμήμα Νοσηλευτών του ΕΠΑΛ Τυρνάβου και πολλοί ακόμα φορείς και σύλλογοι της περιοχής.

Ο κ. Αμάρι αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι αγκάλιασαν την εκδήλωση, τους υποστηρικτές της, αλλά και τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, τους αστυνομικούς του Α.Τ. Τυρνάβου και τους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση μιας άψογης εκδήλωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ