ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΒ

Βραδιά τροχαίων ατυχημάτων η σημερινή, ενώ σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κινητοποιήθηκε το κέντρο του ΕΚΑΒ, που χρειάστηκε τελικά να επέμβει για τη μεταφορά ενός τραυματία μετά από πτώση με μηχανή.

Πιο αναλυτικά τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ έξω από τη Λάρισα και στο δρόμο Γιάννουλης-Αμπελώνα, όταν δύο ΙΧ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο που αποχώρησε, καθώς οι επιβαίνοντες αρνήθηκαν τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο, αφού ήταν σε καλή κατάσταση.

Εξάλλου τροχαίο σημειώθηκε την ίδια περίπου ώρα και στο 4ο χλμ. της λεωφόρου Καραμανλή, στο ύψος γνωστού εμπορικού κέντρου, όταν οδηγός μηχανής έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, για να καταλήξει τραυματισμένος στο οδόστρωμα.

Επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε σε καλή κατάσταση τον δικυκλιστή, ηλικίας 40 περίπου ετών, στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ