ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Άσφαιρος» αποδείχτηκε ο Απόλλωνας Λάρισας στην Άρτα, αφού παρά την κατοχή μπάλας δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της ΑΕ Καραϊσκάκης γνωρίζοντας την ήττα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 με σκορ 2-0,

παρότι βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω από το 75’ λόγω αποβολής του Μασούρα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τσούτσης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε τον Γκέκα για το 1-0, ενώ στο 42’ ο Χατζηστράβος με σουτ εντός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του γράφοντας το 2-0.

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, είχε μια ανούσια υπεροχή, ωστόσο παρά και την αποβολή του Μασούρα στο 75’ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Καπίας, Βλάχος, Παναγιώτου (85′ Καψάλης), Μέτσε, Ψιάνος, Χατζηστράβος, Τσούτσης (58′ Μασούρας), Γυφτοκώστας (72′ Αλμπάνης), Κυβελίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης (5′ λ.τ. Κωστούλας), Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Χατζής, Νύκταρης (46′ Σιφναίος), Τασιούλης, Σάντος (46′ Νούσιας ), Μπαστακός.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ