ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ANIMUS

Ο Όμιλος ANIMUS (Γενική Ιδιωτική Κλινική και Πολυιατρείο) διοργανώνει διημερίδα Δωρεάν ενημέρωσης, στην οποία θα παρέχεται κατ’ ιδίαν συμβουλευτική από τους συνεργάτες Πλαστικούς Χειρουργούς, κ. Μπενετάτο Κωνσταντίνο και κ. Καλογεράκη Γεώργιο,  σε όλους όσοι επιδείξουν ενδιαφέρον.

Η διημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής του Πολυιατρείου Animus, 09:00π.μ. – 21:00.

Στόχος της συγκεκριμένης ενημερωτικής εκδήλωσης είναι η πλήρης ενημέρωση των ενδιαφερομένων – και ιδιαιτέρως των γυναικών – για τις δυνατότητες και τεχνικές που παρέχει η Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική Προσώπου και Σώματος. Ειδικότερα, οι συνεργάτες Πλαστικοί Χειρουργοί θα παρέχουν εξατομικευμένη ενημέρωση, η οποία θα αντανακλά τις ανάγκες και θα είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου.

Τονίζεται ότι, η πλαστική χειρουργική είναι η χειρουργική ειδικότητα με τo μεγαλύτερο εύρος επεμβάσεων: αποκατάσταση μετά από ατύχημα, μετά από αφαίρεση όγκων, αποκατάσταση δυσμορφιών που φέρει κάποιος από τη γέννησή του (συγγενείς ανωμαλίες), αποκατάσταση εγκαυμάτων, αισθητικές επεμβάσεις, χειρουργική του μελανώματος, της άκρας χείρας, και μικροχειρουργική. Πρόκειται για μια σημαντική ιατρική ειδικότητα, καθώς συμβάλλει καθοριστικά  στην ποιότητα ζωής του  ανθρώπου.

Η ενημέρωση από τους Πλαστικούς Χειρουργούς, θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού. Για το ραντεβού και για οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία καλέστε στη Γραμματεία του ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟΥ ANIMUS, στο 2411 8033 00, καθημερινά, 09:00πμ – 21:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ