ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ

Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η 12χρονη από τον 57χρονο ιερέα στη Μάνη, με το κοριτσάκι να καταθέτει στις Αρχές τις εφιαλτικές που έζησε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, στο χωριό Οχιά.

Τα περιστατικά αυτά επαναλαμβάνονταν κάθε φορά που η μητέρα της απουσίαζε από το σπίτι. «Ό,τι έκανε γινόταν μέσα στην κρεβατοκάμαρα του, στο κρεβάτι όπου κοιμόταν με τη μητέρα μου. Πολλές φορές με έγδυνε και με χτυπούσε με τη ζώνη του σε διαφορά σημεία του σώματος μου. Με απειλούσε πως εάν μιλούσα για όσα μου κάνει θα με έδιωχνε από το σπίτι», υποστήριξε η 12χρονη κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Όσο για τη μητέρα της 12χρονης, υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να φανταστεί όλα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι της.

«Μπήκα μέσα στο σπίτι και είδα την κόρη μου να φοράει ρούχα από τη μέση και κάτω και τον παπά με ένα σορτσάκι και να γελάει. Νόμιζα ότι το κορίτσι είχε πάει τουαλέτα. Του είχα εμπιστοσύνη. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να κάνει κακό στο κορίτσι μου», ισχυρίστηκε η ίδια ενώπιον των αστυνομικών.

Κόρη ιερέα: Ο πατέρας μου είναι αθώος

Ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται πως λαμβάνει μια νέα διάσταση μετά και τις δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Open η κόρη του προσωρινά κρατούμενου ιερέα.

Η ίδια υποστήριξε πως ίδιος ο πατέρας της μαζί με την αδελφή της πήγαν την 12χρονη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς η μητέρα της ανήλικης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε νοσοκομείο.

«Ο ίδιος ο πατέρας μου πήγε το παιδί στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μαζί με την αδελφή μου. Πώς είναι δυνατόν ο “βιαστής” να πήγε ο ίδιος το παιδί που υποτίθεται ότι κακοποίησε στο “Χαμόγελο του Παιδιού”», υποστήριξε.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το «Χαμόγελο του Παιδιού» διευκρινίζει πως το 12χρονο κοριτσάκι οδηγήθηκε στον οργανισμό, μετά από σχετική εντολή των εισαγγελικών αρχών.

«Είναι αθώος ο πατέρας μου και θα αποδειχθεί αυτό πολύ σύντομα. Γνωρίζω πολύ καλά τον πατέρα μου. Μεγάλωσε έξι παιδιά. Τα πέντε είναι κορίτσια. Δεν γίνεται ένας άνθρωπος στα 57 του χρόνια να γύρισε και να έκανε αυτήν την πράξη από τη στιγμή που έχει μεγαλώσει τόσα κορίτσια. Πηγαίναμε φίλες στο σπίτι μας και να μην έχει δείξει κάτι», συνέχισε η κόρη του ιερέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος ιερέας παραμένει προσωρινά προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, με το συνήγορό του να υποστηρίζει πως δεν ήταν εκείνος που κακοποίησε τη 12χρονη, αλλά ένα άλλο πρόσωπο από το συγγενικό της περιβάλλον.

cnn.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com