ΝΕΚΡΟΣ 49ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΣΕ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Ένας 49χρονος επιχειρηματίας ο οποίος διατηρούσε καφέ είναι, σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες των Αρχών, το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης που σημειώθηκε στις 11 το πρωί στο Χαϊδάρι.

Επίσης, οι Αρχές Ασφαλείας ερευνούν και το ενδεχόμενο το θύμα να γνωριζόταν και να διατηρούσε στενές επαφές με απόστρατο αστυνομικό, ο οποίος είχε δολοφονηθεί έξω από ταβέρνα στην περιοχή της Παιανίας.

Την ίδια ώρα, δόθηκε εντολή να εξετάσει η αστυνομία το ενδεχόμενο ύπαρξης σχέσης μεταξύ της σημερινής δολοφονικής επίθεσης με την επίθεση με καλάσνικοφ που σημειώθηκε πριν από περίπου δύο μήνες εναντίον ιδιοκτήτη αυτοκίνητου μάρκας Smart στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι Αρχές από εκείνη την επίθεση, η οποία μάλιστα είχε γίνει έξω από σχολείο, είχαν περισυλλέξει έναν κάλυκα από καλάσνικοφ και τώρα θα εξετάσουν αν υπάρχει περίπτωση να ταυτοποιείται με το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε σήμερα.

Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, τον Μάιο του 2016 άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα στα γραφεία του θύματος που βρίσκονται στην ίδια περιοχή.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από την αιματηρή επίθεση που δέχτηκε το πρωί της Τρίτης ένας άνδρας στο Χαϊδάρι.

Ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου παραπέμπει σε άτομο, που στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία.

Ωστόσο, δεν ήταν ο ιδιοκτήτης αυτός που οδηγούσε το όχημα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Στο σημείο εντοπίστηκαν έξι κάλυκες.

Μήνα Καραμήτρου – cnn.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ