ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μόνο οι φανέλες θύμιζαν ΑΕΛ το απόγευμα της Τετάρτης στην Καλαμάτα, καθώς οι παίκτες του Μ. Γρηγορίου πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 από την τοπική ομάδα για το πρώτο παιχνίδι της 5ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας δυσκολεύοντας το έργο τους στον επαναληπτικό.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» έδωσε ευκαιρία σε παίκτες ξεκουράζοντας ορισμένους βασικούς, ωστόσο η Καλαμάτα πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 36’ με τον Αλεξόπουλο, ο οποίος έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από ασυνεννοησία της «βυσσινί» άμυνας και με σουτ στη σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία έγραψε το 1-0.

Ασταμάτητος ο επιθετικός της Καλαμάτας σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 73’, όταν αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο πάσα του Βουκμίροβιτς στην πλάτη της άμυνας και με σουτ νίκησε τον Ρίστιτς διαμορφώνοντας το σκορ σε 2-0, ενώ το έργο των γηπεδούχων διευκόλυνε ακόμη περισσότερο η αποβολή του Γκόλια στο 83’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αλεξόπουλο.

Ο Αλεξόπουλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα με τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα (94’), με τον ίδιο να εκμεταλλεύεται και πάλι κάθετη πάσα του Βουκμίροβιτς και με σουτ να πετυχαίνει χατ τρικ και το 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης που η ΑΕΛ καλείται να… ξεχάσει γρήγορα.

Καλαμάτα (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Kωνσταντινόπουλος, Μάκος (81′ λ. τρ. Τσιβελεκίδης), Ιντζίδης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Δήμος, Βουκμίροβιτς, Κουϊρουκίδης (76′ Χαρλέπας), Καζβιρόπουλος (28′ λ. τρ. Στεργίδης), Αλεξόπουλος.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ρίστιτς, Μπάλλας, Χαλκιαδάκης (46′ Ντάουντα), Γκόλιας, Ζίζιτς (69′ Πινάκας), Καρανίκας, Ασούμπρε, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (54′ Μιλοσάβλιεβιτς), Νούνιτς, Φατιόν.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Fosonline

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ