ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε χθες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τυρνάβου Στέλος Ροντούλης, ασκώντας κριτική στο δήμαρχο Γ. Κόκουρα για τις επιλογές των ειδικών συνεργατών και του γενικού γραμματέα του δήμου, αφού όπως υποστήριξε όλοι τους είναι στελέχη της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ.

Ο κ. Ροντούλης σημείωσε ότι το μοναδικό κριτήριο στην επιλογή ήταν η κομματική ταυτότητα, ενώ ζήτησε και εξηγήσεις για την απόρριψη νομικών από τον Τύρναβο που έκαναν αίτηση για τη θέση του ειδικού συνεργάτη με πτυχίο νομικής.

Παράλληλα αφού υποστήριξε ότι ουσιαστικά στο δήμο Τυρνάβου έχουμε απόβαση της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ, κατήγγειλε την ύπαρξη εξωθεσμικού συνεργάτη του δημάρχου που όπως τόνισε, “ελέγχει τους υπαλλήλους του δήμου λειτουργώντας ως αντ’ αυτού του κ. Κόκουρα.

Απαντώντας στον κ. Ροντούλη ο δήμαρχος σημείωσε ότι η επιλογή των συνεργατών είναι στη διακριτική του ευχέρεια, επαναλαμβάνοντας όσα είχε πει και στην προηγούμενη συνεδρίαση για το ίδιο θέμα.

Για την εξέδρα

Ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών, δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία του εκπροσώπου του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης στην εξέδρα των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης αλλά και συγγενικού προσώπου τόσο του δημάρχου όσο και του εκπροσώπου της Ελληνικής Λύσης λέγοντας ότι κάτι τέτοιο συνέβη για πρώτη φορά και δεν είναι δόκιμο.

Το θέμα της τήρησης του πρωτοκόλλου στην παρέλαση έθιξε και ο πρώην αντιδήμαρχος Χρ. Τσιόπας ζητώντας την πιστή τήρηση του πρωτοκόλλου από εδώ και στο εξής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ