ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΧΟΡΙΑΜΒΟΣ»

Ο διεθνούς φήμης Αιγύπτιος καλλιτέχνης Hassan Bolbol παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Λάρισα τον χορό “Τανούρα”, ενώ η επίδειξη, διάρκειας 45 λεπτών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21.30 στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χορίαμβος» (Γαληνού 5 και Φαρμακίδου, Λάρισα), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για έναν φαντασμαγορικό Αιγυπτιακό φολκλορικό χορό με συνεχόμενους στροβιλισμούς και εντυπωσιακή ενδυμασία, η οποία δημιουργεί περίτεχνους σχηματισμούς μέσω της περιστροφικής κίνησης και του ιδιαίτερου χειρισμού του χορευτή.

Η επίδειξη γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Πολιτιστικού Συλλόγου “Χορίαμβος” με τον Hassan Bolbol και της δημιουργίας εκπαιδευτικών σεμιναρίων πάνω στις τεχνικές της Τανούρα και των Αιγυπτιακών χορών.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Χάσσαν Μπόλμπολ, κατά κόσμον Χάσσαν Σολιμάν Ιμπραήμ Σαγίντ, είναι διάσημος χορευτής όχι μόνο στην πατρίδα του, την Αίγυπτο, αλλά και σε πολλές χώρες της Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Ευρώπης, όπως η Ισπανία, η Μάλτα και η Ιταλία.

Είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης που κουβαλά στην καρδιά και στην προσωπική του πορεία μια βαριά πολιτιστική κληρονομιά, θεματοφύλακας, συνεχιστής και πιστός υπηρέτης μιας αξιοθαύμαστης χορευτικής παράδοσης.

Ο 40χρονος χορευτής, με την επαγγελματική πορεία σχεδόν 30 ετών, τις αξιοζήλευτες συνεργασίες και διακρίσεις, τις χιλιάδες παραστάσεις και τις περιοδείες σε περισσότερες από 20 χώρες έρχεται να συστηθεί και στη χώρα μας, ενώ από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του θεωρείται η παράσταση που έδωσε στις πυραμίδες της Αιγύπτου υπό τους ήχους του σπουδαίου Ζαν Μισέλ Ζαρ για το Μιλένιουμ!

Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλ. 6907701342 και 6909846224.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ