ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Συνάντηση εργασίας με τους προέδρους κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς του Δήμου Ελασσόνας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Γάτσας στο κοινοτικό κατάστημα στο Βλαχογιάννι με θέμα τη διαχείριση της καθημερινότητας και το συντονισμό των δράσεων δήμου – κοινοτήτων.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους προέδρους για τη συμμετοχή στη συνάντηση και επανέλαβε τη δέσμευση της νέας διοίκησης να αποκεντρώσει δομές και υπηρεσίες προς όφελος των κατοίκων στις ενότητες. Σημείωσε ωστόσο ότι οι οικονομικές δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί από την προηγούμενη διοίκηση δεν επιτρέπουν έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό με βάση τις αποφάσεις των νέων τοπικών συμβουλίων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ζήτησε από τους προέδρους των κοινοτήτων να εστιάσουν στα θέματα της καθαριότητας, της άρδευσης και της ποιότητας ζωής, και να συνδράμουν στους ελέγχους που θα γίνουν και αφορούν την εκτεταμένη παραβίαση των κανονισμών καθαριότητας, άρδευσης και ύδρευσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων: Ανδρ. Παπακυπριανός (Βλαχογιάννι), Κων. Παπακωνσταντίνου (Πραιτώρι), Στ. Ψωμιάδης (Δομένικο), Ανδ. Τσώρης (Αμούρι), Δημ. Φωτίου (Συκέα), Θεμ. Φάκας (Μαγούλα), Ιω. Ζαρλαδάνης (Μεσοχώρι) και Ηλ. Τάψας (Μεγ. Ελευθεροχώρι).

Παρόντες στη σύσκεψη ο αντιδήμαρχος Νοτίου Τομέα κ. Γιώργος Κατσιούρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Αγροτικής Οικονομίας κ. Ιω. Δραγατσίκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κων. Δήμκος και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/βάθμιας εκπαίδευσης Κιμ. Τσούρης.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com