ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005 ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ο Τυρναβίτης 24χρονος αμυντικός Απόστολος Λιάκος που από την αρχή της χρονιάς έπαιζε στο Βλαχογιάννι, και έχει παίξει με επιτυχία σε Τύρναβο, Σμόλικα και Αμπελωνιακό, επέστρεψε στην ομάδα από όπου ξεκίνησε, υπογράφοντας το νέο του δελτίο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αυτής της μεταγραφικής περιόδου.

Με την επιστροφή και του Λιάκου, ο οποίος εξέφρασε μόνος του την επιθυμία να επιστρέψει και να παίξει μαζί με όλους τους παλιούς του φίλους στην αγαπημένη του ομάδα,  ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η προσπάθεια του προέδρου Γιώργου – Γιωρίκα Σαλτσίδη να επιστρέψουν όλοι οι Τυρναβίτες παίκτες στην ομάδα από την οποία ξεκίνησαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος και η νέα διοίκηση της ομάδας του Τυρνάβου έκαναν συνολικά από το καλοκαίρι μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου 24 μεταγραφές σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μία αξιόλογη ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στα γήπεδα της Α’ ΕΠΣΛ.

Ηδη τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται και στόχος της ομάδας είναι να κάνει αυτή την εβδομάδα 3 στις 3 νίκες στο πρωτάθλημα.

Εν τω μεταξύ ο Τύρναβος 2005 τείνει να γίνει ομάδα – οικογένεια όπως φάνηκε και μετά το παιχνίδι με τα Φάρσαλα, όταν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Πάτροκλος Καλέσης κάλεσε όλη την ομάδα στο μπαράκι «ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ» και προσέφερε σε όλους καφέ και αναψυκτικά θέλοντας να τους επιβραβεύσει για τη νίκη τους. Μάλιστα υποσχέθηκε γεύμα σε όλη την ομάδα αν συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία και κάνει δύο νίκες.

Η διοίκηση και ο πρόεδρος κ. Σαλτσίδης ευχαριστούν θερμά τον κ. Καλέση που είναι κοντά στην ομάδα και στηρίζει την προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ